A+ A A-

Promociona la teva empresa

Tens l'oportunitat de promocionar el teu negoci a la nostra pàgina web, d'aquesta manera col·laboraras amb la Penya Barcelonista El Perelló.

Aquesta col·laboració consisteix en l'inserció del teu anunci al lateral de la web, el qual s'anirà mostrant aleatòriament durant tot l'any. Quan un visitant cliqui al teu anunci se'l redirigirà a la teva pàgina web o adreça d'internet on aparegui informació sobre els productes i/o serveis que ofereixes. També inserirem un anunci al Facebook oficial de la Penya, a l'àlbum de Col·laboradors.

El donatiu serà de 20€ anuals, que es destinaràn a les despeses ordinàries de l'associació i al manteniment de la pàgina web, a parts iguals. Al finalitzar d'any, rebràs un informe amb els cops que ha estat visualitzat l'anunci, i nombre de visites a la teva web gràcies a aquest anunci.

Envia el logotip o anunci a mostrar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i l'enllaç d'internet on vulguis que es redirigeixin a les persones interessades.

Gràcies per la seva col·laboració!

Últimes novetats!

Fes-te soci!

Si desitges fer-te soci clica la següent enllaç, descarrega i imprimeix el formulari que apareixerà: FORMULARI INSCRIPCIÓ SOCI Un cop imprès, complimenta'l amb les teves dades i signa'l. Tot seguit tens dues...

+ INFO

Torneig eFootball PES21 PS4

Torneig eFootball PES21 PS4

El proper 6 de desembre a les 10h es celebrarà un torneig d’eFootball PES21 online per a PlayStation4 entre diverses federacions, per a penyistes d’a partir de 14 anys.

+ INFO

Commemoració del 35è aniversari de la Pe…

35-aniversari-pbperello

A continuació us informem de les activitats que pretenem du a terme amb motiu del 35è aniversari de la Penya Barcelonista del Perelló.

+ INFO

Videoconferències Precandidats

Videoconferències Precandidats

Videoconferencies dels precandidats a la presidencia del Fútbol Club Barcelona

+ INFO

Més que una Moció

mocio censura barça 2020

Des de la Penya Barcelonista El Perelló informem que hem recollit 314 paperetes de suport a la Moció de Censura "Més que una Moció", per tal de presentar una moció...

+ INFO

Promociona la teva empresa

Tens l'oportunitat de promocionar el teu negoci a la nostra pàgina web, d'aquesta manera col·laboraras amb la Penya Barcelonista El Perelló. Aquesta col·laboració consisteix en l'inserció del teu anunci al lateral de...

+ INFO