A+ A A-

Apadrinament del handbol infantil femení

Apadrinament Handbol Club Perello

La Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona apadrina l'equip d'hanbol infantil femení del HC Perelló per a la temporada 2018-19.

L'Handbol Club Perelló ha estat l'entitat triada pel FC Barcelona per ser apadrinada en el seu programa Junts+ d'arrelament i difusió als diferents territoris on les penyes tenen presència.

Cada any, la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona signa un acord per tal d'enfortir la seva xarxa de penyistes arreu del món i tria un equip jove d'un esport diferent al futbol el qual gaudirà d'una sèrie d'activitats al llarg de la temporada.

L'equip escollit ha estat l'infantil femení del HC Perelló, gràcies a la col·laboració i feina fetes per la Penya Barcelonista del Perelló.

Aquest divendres 30 de novembre, a les 20:30 hores, es signarà l'acord entre ambdues entitats a la Sala de Juntes de l'Hotel d'Entitats del Perelló.

L'acord contempla, entre d'altres activitats, entrenaments conjunts amb tècnics del FC Barcelona, sessions formatives per a les jugadores, visites a les instal·lacions del FC Barcelona, un breu partit al Palau Blaugrana en el descans d'un partit del primer equip, entre d'altres.

Esperem una gran acollida dels socis, jugadores i Ajuntament del nostre poble, arran d'aquest acord, per la importància que suposa per al nostre club.

nota premsa hcp

Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.