A+ A A-

Nens i nenes al Camp Nou

El proper dissabte 16 de febrer ens desplaçarem al Camp Nou a veure el Barça - Valladolid. Gràcies a la iniciativa del Futbol Club Barcelona "Nens a l'estadi" podem gaudir d'un preu molt bo: entrada + viatge amb bus 20€, 40€ pels que no siguin socis de la penya.

En aquest viatge tenen prioritat per a inscriure's els socis de la Penya Barcelonista El Perelló, principalment per a nens i nenes. El Futbol Club Barcelona ens ha cedit 55 entrades per a aquest partit.

S'ha acordat en junta que cada nen/a podrà anar acompanyat d'un familiar major d'edat, i els menors que no puguin ser acompanyats hauran de dur una autorització signada pels seus representants legals.

Totes les persones interessades podran apuntar-se aquest diumenge 10 durant el partit del Barça, i també el dilluns i dimarts 11 i 12 de 20:00 a 21:00, al local social. És imprescindible que en el moment d'inscriure's s'abonin els 20€ corresponents per persona, (40€ no socis).

La sortida es realitzarà el mateix dissabte 16 de febrer davant del Casal del Centre d'Esports, l'hora encara està per determinar.

FORÇA BARÇA!